Miquel van Gemert - oprichter / ICT specialist
Miquel van Gemert - oprichter & ICT specialist

Miquel van Gemert - oprichter / ICT specialist
Miquel van Gemert
oprichter & ICT specialist
Oprichting MvG iCT in 2016.
MvG iCT is het antwoord van Miquel van Gemert op de toenemende vraag naar beveiligingsoplossingen in het ICT landschap. In 2016 wordt MvG iCT opgericht met als doel het leveren van kwalitatief hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor de zakelijke markt. Met de online spamfilterdienst emailveilig.nl uit eigen ontwikkeling wordt het eerste eigen product actief ingezet in het MKB. Al snel volgen meer beveiligingsoplossingen, zoals IDS firewall systemen, antivirus software en online/offline back-upoplossingen.
In 2018 werd de dienstverlening verder uitgebreid. Op verzoek van vele klanten wordt algemeen ICT systeembeheer toegevoegd met alle randzaken die daarbij komen kijken. Denk daarbij aan monitoring van systemen (MvG monitoring), het leveren van hardware en software, aanleggen van (Wi-Fi) netwerken en levering van back-upoplossingen (zowel online en offline). Klanten vinden het prettig om een vast contactpersoon te kunnen raadplegen met vraagstukken en/of problemen binnen een ICT omgeving. Daarop wordt direct ingesprongen, klant is immers koning bij MvG iCT.
 
De visie en werkwijze van MvG iCT.
MvG iCT streeft ernaar haar klanten mogelijkheden en inzichten te geven op het gebied van ICT, die hen in staat stellen hun doelen te verwezenlijken. Daarbij speelt MvG iCT actief in op nieuwe technologische ontwikkelingen zodat men altijd bij de tijd blijft. Op deze manier maakt MvG iCT zorgeloos ondernemen mogelijk. Organisaties richten zich steeds meer op hun kernactiviteiten. Zij willen geen zorgen over de steeds maar groeiende ICT beveiligingsrisico’s of alle randzaken hier omheen. Om dit te realiseren zoeken organisaties een betrouwbare ICT partner die deze risico's tot een minimum kan beperken. MvG iCT is daarom bij uitstek geschikt om deze zorgen bij u uit handen te nemen. MvG iCT combineert jarenlange ervaring met de kennis van vandaag en onderscheid zich met diepgaande kennis van alle facetten binnen uw ICT infrastructuur. Deze kennis, gecombineerd met uiterst klantgericht denken en handelen zorgen voor een efficiënte dienstverlening. Een no-nonsense mentaliteit met een hoge mate aan betrouwbaarheid en flexibiliteit behoren tot de kernwaarden van MvG iCT.

Neem direct contact op met MvG iCT voor meer informatie:

2016-11-02