Wie zijn wij?

 Miquel van Gemert - oprichter / ICT specialist
Miquel van Gemert - oprichter / ICT specialist

Miquel van Gemert - oprichter / ICT specialist
Miquel van Gemert
oprichter / ICT specialist

Missie van MvG iCT

 

Visie van MvG iCT

 

Filosofie van MvG iCT

MvG iCT streeft ernaar haar klanten mogelijkheden en inzichten te geven op het gebied van ICT, die hen in staat stellen hun doelen te verwezenlijken. Daarbij speelt MvG iCT actief in op nieuwe technologische ontwikkelingen zodat men altijd bij de tijd blijft. Op deze manier maakt MvG iCT zorgeloos ondernemen mogelijk.   Organisaties richten zich steeds meer op hun kernactiviteiten. Zij willen geen zorgen over de steeds maar groeiende ICT beveiligingsrisico's. Om dit te realiseren zoeken organisaties een betrouwbare partner die deze risico's tot een minimum kan beperken.   MvG iCT combineert jarenlange ervaring met de kennis van vandaag. MvG iCT onderscheid zich met diepgaande kennis van alle facetten binnen ICT infrastructuren. Deze kennis, gecombineerd met klantgericht denken en handelen zorgen voor een efficiënte dienstverlening. Een no-nonsense mentaliteit met een hoge mate aan betrouwbaarheid en flexibiliteit behoren tot de kernwaarden van MvG iCT.
Missie van MvG iCT

MvG iCT streeft ernaar haar klanten mogelijkheden en inzichten te geven op het gebied van ICT, die hen in staat stellen hun doelen te verwezenlijken. Daarbij speelt MvG iCT actief in op nieuwe technologische ontwikkelingen zodat men altijd bij de tijd blijft. Op deze manier maakt MvG iCT zorgeloos ondernemen mogelijk.

Visie van MvG iCT

Organisaties richten zich steeds meer op hun kernactiviteiten. Zij willen geen zorgen over de steeds maar groeiende ICT beveiligingsrisico's. Om dit te realiseren zoeken organisaties een betrouwbare partner die deze risico's tot een minimum kan beperken.

Filosofie van MvG iCT

MvG iCT combineert jarenlange ervaring met de kennis van vandaag. MvG iCT onderscheid zich met diepgaande kennis van alle facetten binnen ICT infrastructuren. Deze kennis, gecombineerd met klantgericht denken en handelen zorgen voor een efficiënte dienstverlening. Een no-nonsense mentaliteit met een hoge mate aan betrouwbaarheid en flexibiliteit behoren tot de kernwaarden van MvG iCT.

2016-11-02
×
Stuur MvG iCT een WhatsApp bericht!